Skip to main content

Laserbehandling til skader

Laserbehandling er en af de mest effektive behandlingsformer til akutte som supplement til den manuelle behandling. Du vil allerede inden for de første par behandlinger, kunne mærke en markant forbedring på din funktion og smerteniveau.

Med laserbehandling stimuleres kroppens egne processer til en accelereret heling. Det kan sammenlignes med fotosyntese. Særligt evnen til effektiv og hurtig smertedæmpning kan fremhæves, grundet den måde den stimulerer nervesystemet. Og som en bonus, er det en smertefri og behagelig behandlingsform. Der er ingen kendte bivirkninger ved laser behandling.

Ofte vil vi kombinere laserbehandling med shockwave til kroniske skader, da jeg ser en rigtigt god effekt i den kombination.

BOOK DIN TID HER

Hyppige problemstillinger ved laserbehandling

Laserterapi er en effektiv behandlingsform til særligt de kroniske skader. Der hvor jeg ser de bedste resultater er når jeg behandler

  • Betændelse i led og slimsække
  • Forstuvninger
  • Bakers cyste
  • Gigt
  • Nervesmerter
  • Nakke problemer
  • Sår
  • Træthedsbrud

Laser går ind og påvirker cellerne og speeder helingsprocesser og cirkulation op. Behandlingen er smertefri og føles behagligt.

Forløb med laserbehandling

Når uheldet er ude, så har vi muligheden for at kunne sætte effektivt ind med daglig behandling. Jo hurtigere vi kan få dig til behandling, jo kortere vil varigheden af din skadesperiode være.

Det er som følge af at vi kan få kickstartet helingsprocesserne. Det vil særligt være igennem en reduktion af inflammation, hævelse og smerte. I forbindelse med akutte forløb, vil et sted mellem 3-6 behandlinger give et rigtigt godt resultat.

Med mere kroniske problemstillinger, så ser jeg at der skal en større mængde energi til, kombineret med evt. shockwave.

Derfor vil et typisk forløb ligge på et sted mellem 6-12 behandlinger, alt efter omfanget på den skade du har. Der kan også være problemstillinger hvor at flere behandlinger kan være nødvendigt.

Det kan eksempelvis være ved gigt problematikker, hvor at man finder et interval, som får en mere vedligeholdene karakter, således at dit funktionsniveau kan opretholdes på et rimeligt niveau, selvom der er en uoprettelig skade.